Go Back

Annemieke de Winter

Location

Shiatsu Praktijk Balans

S. Hepkemalaan 4 St. Nicolaasga
Friesland, 8521 DH
Netherlands

Contact Information

Phone:

0513 432829

Email:

[email protected]

Web:

www.shiatsupraktijkbalans.nl
Ik ben Annemieke de Winter. Ik ben getrouwd met Harry Vellinga en we hebben 2 kinderen, een dochter en een zoon.  Al jarenlang houd ik me bezig met alternatieve vormen van genezen. Ik heb me van jongs af aan altijd afgevraagd waarom mensen ziek worden, wat dat betekent, hoe het komt, of je er zelf iets aan kan doen, wat het lichaam je eigenlijk wil vertellen en ga zo maar door.
Door deze vragen en het zoeken naar een antwoord hierop heb ik al vele cursussen gevolgd. Twintig jaar geleden begon het met Touch for Health, daarna volgde een cursus Reiki al snel. Ook de cursussen bij Roy Martina, o.a. NEI en Emotioneel Evenwicht gaven mij veel inzicht, zo ook het werken met de Healing Art liquid light frequencies.    

Tijdens het volgen van een cursus kwam ik in contact met iemand die Quantum-Touch had gedaan. Het fascineerde mij gelijk en ik dacht: hier moet ik meer van weten. In april 2006 heb ik samen met mijn man de Basic workshop gevolgd bij de Linda’s en Yolande in Egmond aan Zee. We waren gelijk enthousiast.   

Sinds 1 januari 2006 hebben we een Shiatsupraktijk aan huis. Ik ben gediplomeerd Shiatsu-therapeute en Spatadertherapeute en verder werk ik veel met Healing Arts liquid light frequencies. Healing Arts liquid light frequencies werken op vele lagen en zorgen voor diepgaande heling. Ze leiden tot inzicht, heelwording en activeren het zelfgenezend vermogen, net als QT zorgt ze ervoor dat de blokkades weer worden opgelost en de energie weer gaat stromen. Quantum-Touch en Healing Arts hebben op veel overeenkomsten, dus de combinatie is heel mooi en ik hoop nog heel lang te mogen werken met deze methodes.
I Am Gratitude Sale!  Shop Now!
Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.