Anny Lunshof

Anoracoaching

Location

Achter Oventje, 20
Zeeland, Noord Brabant, 5411NN, Netherlands

Contact Information

Phone:

0031629117621

Alt. Phone:

0031629117621

Email:

[email protected]

Web:

www.anoracoaching.nl

Mijn naam is Anny Lunshof en ik woon in het dorp Zeeland in Noord Brabant.

Quantum Touch, de energie om het zelfgenezend vermogen te stimuleren, is in juni 2008 op mijn pad gekomen, nadat ik veel met Reiki had gewerkt. Ik was zeer onder de indruk van de bijzondere resultaten en de eenvoud. Bij het merendeel van fysieke en emotionele symptomen kun je het zelfgenezend vermogen stimuleren met de diverse Quantum Touch methodes. Het werkt eenvoudig, zacht en doeltreffend. Tijdens de behandelingen blijf je steeds in direct contact met de ander.     

De samenwerking tussen client en facilitator stimuleert het zelfhelend vermogen en maakt de ander bewust van hun proces. Ik heb intussen ervaren dat dit diepgaand kan werken en je tot mooie resultaten kunt komen. De onderlinge communicatie, vertrouwen en je veilig voelen in het proces is een belangrijk aspect. Die waardes streef ik na in mijn praktijk. Met respect voor het unieke zijn van de ander. In een warme en sfeervolle omgeving.

In een aantal gevallen keren de symptomen van ziekte steeds terug of verdwijnen niet (helemaal) Dan is de methode van Self Created Health (SCH), een eenvoudige, prachtige en tevens krachtige aanvulling voor de Quantum Touch. SCH is een manier om te achterhalen wat de emotionele oorzaak is van je klachten, de verwerking en het vrijmaken van de oorzaken, zodat er weer ruimte ontstaat van binnenuit. Met als gevolg dat de pijn zowel emotioneel als lichamelijk verdwijnt. Dit gaat op een zachte en respectvolle wijze. Hierdoor kun je vaak een flinke stap maken in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het kan als een complete bevrijding, meer rust of loslaten ervaren worden. Met als resultaat dat de pijn verdwijnt en je emoties meer of weer in balans komen. De periode waarin de “pijn/wonden” zijn ontstaan, speelt geen rol wat tijd betreft.   

Alle Quantum Touch methodes zijn voor alle leeftijden.

Ik ben zeer enthousiast over de diverse Quantum Touch methodes en hoop hierin nog veel mensen te mogen begeleiden.

Als Energetisch therapeut combineer ik de Quantum Touch met diverse andere methodes:  

·       Energetische therapie

·       Counseling/Coaching

·       Creatieve therapie

·       Rouw- en verlies begeleiding

·       Familie opstellingen

·       Klank beleving

Het gevolgde Quantum-Touch programma:

Life basic workshop QT1  (Vlijmen 2008)

Super Charging workshop (Vlijmen 2009)

Life basic workshop QT1 (Vlijmen 2010)

Quantum Touch Allergy 1 en 2 (Alkmaar Juni 2015)

Quantum Share (Alkmaar November 2015)

Quantum Touch Level 2 (Alkmaar April 2016)

Self Created Health (Alkmaar November 2016)