Go Back

Margreet Baar

Location

praktijk uniQ

Badweg 42 3842 LG Harderwijk
Gelderland, 3842 LG
Netherlands

Contact Information

Phone:

06-20491152

Email:

[email protected]

Web:

www.praktijkuniq.nl

Al heel wat jaren geleden legde ik wel eens bij iemand een hand op een pijnlijke rug of buik waardoor de pijn minder werd of verdween. Dat deed ik dan zomaar, op gevoel en intuïtie. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar het hielp vaak wel.

Toen kwam Quantum Touch op mijn pad. In 2009 deed ik mijn eerste cursus Quantum Touch. Verwonderd over het effect en het feit dat het zo simpel is, ben ik meer mensen gaan behandelen. In de jaren daarna heb ik verschillende aanvullende cursussen gedaan (Quantum Allegy, Quantum Share, Self Created Health) en een aantal cursussen herhaald. Ik werd steeds enthousiaster en begon meer mensen te behandelen. Ik zag onder mijn handen de pijn van anderen verminderen en soms binnen enkele minuten volledig verdwijnen.

Het geeft mij energie om mensen door Quantum Touch te behandelen. En het maakt mij blij om een ander op deze simpele doeltreffende manier te kunnen helpen. Ik combineer vaak intuïtief, maar natuurlijk wel in overleg, de verschillende technieken die ik geleerd heb bij QTouch Trainingen.Ik verwonder mij nog steeds over de mooie en bijzondere dingen die er kunnen gebeuren tijdens een behandeling. Graag wil ik dat met je delen en jou ook leren welke technieken je bij jezelf kunt toepassen.

I Am Gratitude Sale!  Shop Now!
Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.