Go Back

Inge Pansier

Location

Ubbergen
Gelderland
Netherlands

Contact Information

Alt. Phone:

06 10712263

Email:

[email protected]

Web:

www.co-3.nl

Mijn naam is Inge Pansier. Ik woon in Ubbergen, een dorp vlak bij Nijmegen.

 Met het gegeven door ‘aanraking’ te helen, ben ik vanaf mijn kindertijd vertrouwd. Mijn moeder gebruikte dit middel om pijn en pijntjes bij ons te verzachten en toen ik kinderen kreeg, deed ik hetzelfde. Om te begrijpen wat er feitelijk gebeurde tijdens die aanraking ben ik me gaan verdiepen in energiewerk en heb daar later ook opleidingen in gevolgd.

 Toen ik in aanraking kwam met Quantum Touch, sprak het mij onmiddellijk aan. In eerste instantie ben ik er over gaan lezen en heb ik er bij praktiserende behandelaars zelf ervaring mee opgedaan. Het was voor mij het begin van een inhoudelijke en professionele ontwikkeling. Ik heb inmiddels deelgenomen aan meerdere Live Basic en Advanced Workshops  (met Alain en Jody Herriot).

En de nieuwe technieken van Quantum Touch level II en Self Created Health geleerd bij QTouch.

Bij Yolande en Linda van QTouch heb ik ook de  quantum-allergie en quantum-share workshops gevolgd. Hier heb ik me gespecialiseerd in relationele en emotionele allergien. Alles wat je energie kost, kun je als een verstoring zien. Met spiertesten kunnen we vervolgens bepalen wat er nodig is om dat te veranderen.
Zo werk ik bijvoorbeeld regelmatig met mensen met ernstige ziektes en de belemmerende overtuigingen die het genezingsproces kunnen beinvloeden. Medicatie resetten zorgt ervoor dat de werking optimaliseerd en de bijwerkingen beperkt blijven.

 Energiewerk blijkt mijn ‘tool’ te zijn en de technieken van Quantumtouch bieden me een scala aan mogelijkheden om verstoringen in de energiebalans op diverse niveaus aan te pakken. Het is een 'zachte' behandelmethode die ondanks dat, snel diepgaande en vaak blijvende veranderingen teweegbrengt.

Ik heb gemerkt dat Quantumtouch niet alleen effect heeft op de fysieke klachten, maar ook de emotionele blokkade raakt die mogelijk aan de klacht ten grondslag ligt. Soms wordt een sessie daardoor een 'helende reis' waarin trauma's uit het verleden kunnen worden herkend en verwerkt.

 Door de constante samenspraak en de steeds weer terugkerende vraag om feedback biedt Quantumtouch unieke mogelijkheden voor verdieping en leidt het tot een grote betrokkenheid van zowel de cliënt als van mij bij het proces.

De eenvoud van de behandeling in combinatie met de snelle en verbluffende resultaten zijn absoluut overtuigend.

 
Voor meer informatie:

www.co-3.nl

Inge Pansier: 06 10712263

[email protected]

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.