Go Back

Marleen Kooij

Location

Do Mana

Jurriaan Kokstraat 179 G Scheveningen
Zuid Holland, 2586 SH
Netherlands

Contact Information

Phone:

0031 6 34114657

Web:

www.do-mana.nl

In 2007 heb ik mijn eerste workshop gevolgd bij het opleidingscentrum voor Quantum-Touch: ‘QTouch Trainingen’. Na nog 2 workshops Quantum-Touch, en iedere dag alles en iedereen Quantum-Touchen, ben ik gecertificeerd als Quantum-Touch Practitioner.

Ik ben me verder aan het verdiepen en heb de workshops Allergie-behandelingen en Quantum-Touch Level 2 bij Qtouch trainingen; Core-transformation; en The Wonder Method™ workshop gedaan gedaan. Omdat ik met veel plezier de hele dag quantumtouch, ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Quantum-Touch is voor mij heel bijzonder: het is een simpele techniek maar ik kan als ik die gebruik mensen helpen hun klachten te verlichten, of zelfs te laten verdwijnen. Ik hoef me nu bijvoorbeeld niet meer machteloos te voelen als mensen van wie ik hou pijn hebben, zo bijzonder!

Nadat ik mijn eerste workshop had gedaan en ik veel mensen had gequantumtoucht, merkte ik dat ik me veel bewuster was van wat er in mijn lichaam gebeurt.
Zo voel ik beter wat goed voor me is, en wat ik beter niet kan doen.

Je kunt ook jezelf quantumtouchen. Ik gebruik de techniek bij Qi gong, en Do-In: het is heel makkelijk te ontspannen en te mediteren in combinatie met Quantum-Touch, en strekken gaat verbazingwekkend soepel.

Voor mij, als moeder van twee dochters, is de techniek onmisbaar.
Bij pijn, ziekte, verdriet kan ik ze heel praktisch helpen:
van aanvallen van benauwdheid die niet meer terugkomen, waterwratjes die in één week verdwijnen, tot pijn door een val die je even snel verhelpt...

Vaak vragen mensen die ik behandel: word je daar niet heel moe van? Van quantumtouchen ga ik me juist steeds beter en vrolijker voelen, hoe meer ik het doe. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als meubelmaker en dat werk heb ik met veel plezier gedaan, maar sinds ik leerde Quantum-Touchen wil ik dat het liefst doen. Mijn enthousiasme deel ik nu ook door Quantum-Touch workshops te geven.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

 

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.