Go Back

Wim Velthuis

Location

Enschede
Overijssel
Netherlands

Contact Information

Phone:

0031 (0)53 477 21 28

Alt. Phone:

Mobile: 06 443 68 348

Email:

[email protected]

Mijn naam is Wim Velthuis en ik ben op 13 juli 1957 in Enschede geboren.

In 2003 ontstond de interesse om mij te verdiepen in esoterie.
Het begon allemaal met de cursussen Intuïtieve Ontwikkeling (3 jaar) en Tarot (1 jaar) bij Hans de Haan.

Ik werd steeds meer naar de energetische kant getrokken en ik volgde een Reiki Workshop bij Yolanthe Monique Janse.
Zij heeft mij in september 2006 ingewijd in de eerste graad van het Usui systeem van natuurlijk genezen volgens de richtlijnen van de N.V.R.M..

Daarna kwam Quantum Touch op mijn pad en dat was voor mij een openbaring.
Günther de Jong leerde mij vol passie met deze techniek te werken.
In 2007 volgde ik bij hem de Basic Quantum Touch Workshop.

Elke maand ben ik aanwezig bij de Healing Circles, waar Quantum Touch telkens weer in praktijk wordt gebracht en waar ik kennis maak met nieuwe ontwikkelingen.

In 2009 volgde ik de Supercharging, een logische verdieping van Quantum Touch. De Core Transformation 1 en de Core Transformation 2, eveneens geavanceerde workshops, staan in 2010 op het programma.

Door Quantum Touch behandelingen te geven, én door mijzelf te behandelen, raak ik steeds meer vertrouwd met deze mooie en zachte energie.

Door een lichte aanraking en het gebruik van verschillende ademhalingstechnieken wordt het lichaam in staat gesteld om door de verhoogde trilling zichzelf zoveel mogelijk te genezen.
De cliënt ervaart al vrij snel de eerste effecten op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Quantum Touch spoort het lichaam aan, met name botten en gewrichten, om haar oorspronkelijke stand weer aan te nemen. Quantum Touch is toepasbaar op vrijwel alle gebieden, waaronder hoofdpijn en migraine, nek- en schouderpijn, rugklachten, ontstekingen, problemen met bekken, knie en heupen maar zeker ook bij stress.

Door vanuit universele liefde te werken én met de juiste intentie, kan het resultaat van een behandeling worden vergroot.

Naast het verminderen van lichamelijke klachten ervaren cliënten tijdens de behandeling dat de energie weer gaat stromen.
Na afloop van een sessie hebben velen een relaxed gevoel.

Als ik zie welke prachtige resultaten met deze therapie kunnen worden bereikt, dan gun ik iedereen die op mijn pad komt, op zijn minst een kennismaking met Quantum Touch!

De passie om mensen te helpen om zowel lichamelijk als geestelijk goed in hun vel te zitten kan met Quantum Touch in belangrijke mate worden gerealiseerd.
Na een aantal behandelingen zie ik dat mensen weer in hun eigen kracht komen.

Een Quantum Touch sessie - een geklede behandeling - is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen, maar dient ter ondersteuning.
Na een behandeling dient er veel water te worden gedronken zodat de vrij gekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk om zelf te ervaren wat Quantum Touch voor jou kan betekenen.

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.