Go Back

Liduin Ligthart

Natuurgeneeskundige

Location

Praktijk Ligthart

Waterlelie 10 Velserbroek
Noord Holland, 1991 GD
Netherlands

Contact Information

Phone:

06 - 29214049

Web:

www.PraktijkLigthart.com

Hallo, Ik ben Liduin Ligthart.

Ik ben Natuurgeneeskundig therapeut en werkte o.a. met Bioresonantie daarvoor geef ik druppels aan de mensen mee naar huis. En dacht ook vaak eigenlijk moet het makkelijker kunnen om de mensen te helpen. En ook het mooi zijn als ik in het ziekenhuis, waar ik als Verpleegkundige werk, wat voor de mensen kan betekenen.

In mei 2007 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Quantum Touch® en wauw wat een mooie methode. Mensen helpen en alles wat je nodig hebt, heb je bij de hand, geweldig toch. De resultaten zijn vaak verbluffend, maar soms komt de klacht weer terug.

Ik heb ondertussen alle workshops gevolgd (van Quantum Touch®) en ben nu na de Self Created Health (SCH) helemaal super enthousiast, om ook de klachten die terug komen te kunnen behandelen. Super gaaf om te zien. Ik heb het ook zelf onder vonden. Ik was 5 jaar terug gevallen met de fiets en heel vervelend terecht gekomen. Met Quantum Touch ging het een heel stuk beter, maar soms kwam de pijn weer terug. 2 keer het protocol van SCH gedaan en zie helemaal geen klachten meer. Super gaaf.

In mijn praktijk combineer ik; Quantum Allergy, Quantum share, Self Created Health, Reiki, Magnified Healing, Eye Yoga, NLP, Het Biomagnetische Paar, Pranic Healing.

Ook werk ik nog steeds in het ziekenhuis als Verpleegkundige.

 

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.