Go Back

Arto Montonen

Location

[email protected]

Maljalantie 409 Anttola
All Regions, 52100
Finland

Contact Information

Phone:

+358 40 7455 180

Email:

[email protected]

Web:

www.artomontonen.com
Heips!

Olen Arto Montonen ja kotoisin Mikkelistä ja tarkemmin Anttolasta joka on kotipaikkani.

Perusammatiltani olen erikoispuuseppä ja sen jälkeen on tullut tutuksi yritysmaailma, valokuvausliikkeen ja studion tuote- ja henkilökuvauksen kautta. Myös ravintola-ala on yrityksen kautta ollut matkassa mukana.

Valokuvaus on ollut intohimo nuoruudesta lähtien, jolloin ostin 13 vuotiaana ensimmäisen pikku kameran ja seuraavaksi tuli oikea järjestelmäkamera mukaan ja on pysynyt matkassa aina mukana. Luonto ja siellä liikkuminen on aina ollut lähellä sydäntä ja luonnon kauneus   kaikkina vuodenaikoina on sykähdyttävä ja kaunis, kun luontoon pääsee tutustumaan sen eri näky- ja aistimaailmaan.

Herääminen henkisyyteen tapahtui n.10-15 vuotta sitten, jolloin elämä   muuttui täysin kokonaan uusiksi. Henkisyys valtasi sekä mielen että kehon erittäin voimakkaasti, jolloin myös parantajan kyvyt alkoivat ilmaantua käsiini. Alkoi tutustuminen ja opiskelu henkimaailmaan ja sen kanssa työskentelyyn, tie joka oli arvoituksia täynnä aluksi, kunnes löytyi oikeat opettajat ja ohjaajat, kiitos heille. Myös kiinnostus siihen miten meidän keho toimii fyysisellä ja henkisellä tasolla, avasi jäsenkorjauksen opiskelu kehon selkärangan ja nivelten merkityksen  terveyteen. On kuin olisi kirjoitettu, tuli heti myös Quantum Touch opiskelu voimalla kuvaan mukaan, joka jatkoi ymmärrystä suuresti ihmisten auttamiseen kokonaivaltaisesti kehon kautta.

Henkisen opiskelun alkoi ensin kirjallisuudesta, erilaisista tilaisuuksista ja sitten tuli Meedio- opiskelu vahvasti mukaan joka jatkuu.. ja jatkuu. Henkimaailman läsnäolo ja sen kanssa työskentely vaati sitoutumista ja ehdotonta noudattamista, jatkuvaa opiskelua niihin oppehin joita meille on tullut käytettäväksi eri puolilta maailmaa.

Luonnonmukainen ravinto ja yrttiparannus on lähellä sydäntä ja merkityksellinen terveyden ylläpidossa,liikunta, tanssiurheilu sekä luonnossa vaeltaminen on hyvä maadoittaja keholle ja mielelle.

Olen myös mukana Suomen kansanparantajaseuran toiminnassa hallituksessa ja kouluttajana enrgiapuolella, sekä tutustunut Esko Jalkasen oppeihin ja elämäntyöhön.

Lisätietoa Quantum Touchista löydät sivuiltani    artomontonen.com 

 

Lämpimin terveisin 

Arto Montonen

Quantum-Touch Level I ja Level II Instructor

 

 

 

 

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.