Go Back

Hanneke Munsters-den Heeten

Location

Praktijk Labyrinth

Rijbeemd 1a ERP
Noord Brabant, 5469 EN
Netherlands

Contact Information

Phone:

+31 (0)6 29 00 34 53

Email:

[email protected]

Web:

www.praktijklabyrinth.nl

Volledige onverdeelde aandacht voor de mens. Dat is het streven van Praktijk Labyrinth. Bij Praktijk Labyrinth krijgt de mens, die graag in al zijn aspecten gezien wil worden, die onverdeelde aandacht waarbij niet uitsluitend gefocust wordt op de klacht of aandoening.

Labyrinth staat als metafoor voor de levensweg. Het pad dat zich voor je voeten ontrolt. Hoe je het ook wendt of keert, bij iedere stap die je doet, doe je ook een stap op je levensweg. Het is niet van meet af aan duidelijk waar de weg naartoe gaat en wat zich allemaal op je pad zal voordoen. Daarom kan het zijn dat je soms behoefte hebt aan een steuntje in de rug of iemand die een eindje met je meeloopt, zodat je daarna weer verder kunt.

De begeleiding die Praktijk Labyrinth biedt, bestaat uit verschillende therapievormen:

· APS therapie

· EFT

· Energetische therapie

· Quantum Touch

· Reiki

Alle therapieën zijn erop gericht om het zelfherstellend vermogen te activeren en zetten zodoende aan tot “heling” op zowel het fysieke vlak als het geestelijke. “Heling” betekent naast het herstellen van letsel of aandoeningen ook een manier vinden om te kunnen omgaan met een beperking of aandoening en daardoor meer kwaliteit van leven te ervaren.

Via diverse opleidingen die bedoeld waren om mijn eigen ontwikkeling te ondersteunen, heb ik me als therapeut geschoold. Na Reiki en de opleidingen tot energetisch- en APS-therapeut, kwam Quantum Touch op mijn pad. Zowel Quantum Touch 1 en 2, Self Created Health als Quantum Allergy en Quantum Share behoren tot mijn pakket.

Hierdoor werd ik gemotiveerd om mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven te beëindigen en via de activiteiten van Praktijk Labyrinth uit te dragen wat "heling" kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor APS-therapeuten (BVAT) en APS behandelingen worden door diverse ziektekostenverzekeraars op basis van aanvullende verzekering vergoed.

Uiteraard blijf je te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en de door Praktijk Labyrinth aangeboden behandelingen zijn geen vervanging voor reguliere medische behandelingen, maar kunnen wel een waardevolle aanvulling hierop zijn.


Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.