Go Back

Helen Wiberg

Location

Harmoni & Healing

Västmannagatan 88 Stockholm
Stockholm
Sweden

Contact Information

Phone:

0761-102121

Email:

[email protected]

Web:

www.harmonihealing.se

Jag har alltid arbetat med mina händer och gett beröring till de som har behövt. När mitt barn blev sjukt visste jag inte vad jag skulle göra utan gav honom kärlek och närhet samt fanns där för honom. När han friskförklarades några år senare förstod jag att jag kan göra skillnad, med mina händer och min kärlek.

Healing är ett sätt att ge värme och energi till en kropp eller själ som behöver stöd och uppmuntran.

Via mina händer och min röst skickar jag energi till dig. Den energin kommer från det som vi kan välja att kalla för Gud, chi, prana, livsenergi, ljus eller helt enkelt kärlek. Som mottagare behöver du inte göra någonting, men det kan vara skönt att sitta eller ligga ned så att du kan koppla av. All healing görs med kläder på.

Healing är en effektiv metod för att skapa fysisk och psykisk harmoni och balans, vilket i sin tur hjälper till att påskynda läkeprocesser. Blockeringar kan identifieras och lösas upp och kroppen kan börja sin självläkning, ibland direkt, ibland efter några gånger. I en del fall ”luras” kroppen och det gör ont på ett annat ställe än där det verkligen är en blockering.

Healingen kan hjälpa både fysiska eller psykiska obalanser. Din kropp är intelligent nog att lägga energin där den behövs. Healing går alldeles utmärkt att ge och få på distans. Vid distanshealing kommer vi överens om en tid då jag skickar till dig.

Jag kan också arbeta med dina chakrapunkter i kroppen, för att stimulera och hjälpa energin i kroppen att nå ut. Det kan ge dig möjlighet att vara ”i dig själv” och nå ut till hela dig samt balansera höger och vänster hjärnhalva. Med en utbildning i drömtydning kan vi även bearbeta ditt undermedvetna för att se hur du ska kunna bli harmonisk i din vardag och leva i enlighet med dina bästa förutsättningar. Jag kan också ge tips vid vägval och aktuella situationer, med hjälp av Tarot-kort. Det är ett bra komplement vid funderingar. Jag har tystnadsplikt och allt som säjs mellan oss, stannar mellan oss!

Jag finns centralt i Stockholm. Du finner mig på min hemsida www.harmonihealing.se, via Bokadirekt.se eller via mail [email protected].

Välkommen att höra av dig!

Your subscription could not be saved. Please try again.
 
Your subscription has been successful.
 

Newsletter

Subscribe to our newsletter and stay updated.